Acest site folosește cookie-uri.
Acestea ne ajută să oferim o experiență vizuală și funcțională optimă.
Prin navigarea pe acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Despre noi

Proiectul imobiliar are regimul S+P+6 E si se situeaza in partea de nord a orasului Cluj-Napoca ( coordonate 46.785537 N si 23.612123 E ), la intersectia strazii Cosasilor cu strada Campul Painii , in imediata apropiere a pasajului de pe strada Fabricii.

PUNCTE IMPORTANTE:
Distante de referinta (parcurse cu masina) :

  • 2 min. pana la magazinul Kaufland ( 9 min. de mers pe jos )
  • 2 min. pana la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca ( 13 min. de mers pe jos)
  • 3 min. pana la Scoala Gimnaziala ION AGARBICEANU (7 min. de mers pe jos )
  • 4 min. pana la Strand Clujana (17 min. de mers pe jos)
  • 11 min. pana la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor
  • 12 min. pana la Iulius Mall
  • 13 min. pana la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca (mers pe jos)
  • 15 min. pana la Directia Regionala a Finantelor Publice Cluj-Napoca
  • 25 min. pana in Piata Unirii (centrul orasului) sau Universitatea Babes Bolyai

Accesul la mijloacele de transport in comun este foarte facil cca. 50 m pana la statile de imbarcare ( liniile de transport public nr. 23 , 34 , 50, 52 ). In apropiere se afla si statia de imbarcare pentru troleibuz nr. 1 (cca. 150 m) http://ctpcj.ro/index.php/ro/orare-linii/linii-urbane.

Imobilul cuprinde un nivel de parcari subterane , un nivel de parcari situate sub cladire ( Parter deschis ) si 6 nivele de apartamente cu 1 camera, 2 camere si 3 camere. Accesul la apartamente se face pietonal pe scari sau cu ajutorul liftului ( liftul va fi cu actionare hidraulica). La parterul cladirii este prevazut si un spatiu comercial ( situat inspre strada Campul Painii).

Imobilul cuprinde un numar de 25 apartamente distribuite pe cele 6 etaje, 15 parcari situate in subteranul cladirii, 11 parcari situate la parter si un spatiu comercial. Imobilul va fi conturat de spatiu verde.

Este un proiect simplu, cochet si usor de administrat.

Structura de rezistenta a cladirii este realizata pe stalpi de sustinere si placi de tip “dala”. Geamurile vor fi de tip termopan, cu 3 foi de geam , astfel reusind sa se asigure un mediu placut in apartament. Peretii despartitori in apartamente si intre apartamente vor fi executati din caramida si izolati la exterior cu polistiren cu grosimea de 10 cm, asigurandu-se un confort termic placut in toate sezoanele anului. Peretii interiori ai apartamentelor vor fi tencuiti astfel incat calitatea finisajelor va fi de foarte buna calitate. Pe balcoane si holurile comune va fi montat granit. Mana curenta la casa de scara va fi executata din otel inox. Apartamentele vor fi dotate cu centrale termice si calorifere. Usile de intrare vor fi montate la fiecare apartament si vor fi din cele de tip “metalic” .

Accesul in parcarea subterana , parcarea de la parter precum si casa de scara se va face controlat.

Apartamentele vor beneficia de utilitati ( curent, apa-canalizare, gaz ), inclusiv internet. Utilitatile vor fi contorizate individual pentru fiecare apartament, acestea predandu-se in stadiul locuibil.

Termen de finalizare: IULIE 2019.

Constructia imobilului se realizeaza respectandu-se intocmai proiectul de detaliu. Experienta personalului calificat precum si finalizarea altor imobile executate in Cartier ZORILOR si Cartier BORHANCI din Cluj-Napoca califica proiectul imobiliar ALFA in sloganul

Aici este casa ta !

© 2018 Alfa Residence. Toate drepturile rezervate.